Skip to main content
Home » Personal Training

Personal Training bij MoveToo Breda

Gratis proefles

Ervaar het adres voor Personal Training in Breda

Wil je jouw levensstijl een boost geven? Of je nu wilt afslanken, fitter wilt worden of gewoon beter in je vel wilt zitten, bij MoveToo Personal Training staan we voor je klaar. Onze Personal Trainers bieden persoonlijke begeleiding, advies en ondersteuning, volledig gericht op jouw doelen en wat we samen kunnen bereiken.

Wanneer je kiest voor Personal Training bij MoveToo in Breda, kun je rekenen op professionele begeleiding om jouw doelen te bereiken. Op basis van een gratis intakegesprek en nulmeting bepalen we wat voor jou de meest effectieve manier is om het maximale rendement uit een trainingstraject te halen.

Privacy, comfort en hoogwaardige apparatuur
Training- en voedings-schema’s op maat
Gratis kennismaking of proefles en nulmeting
Al 15 jaar personal training in Breda
1948

Mensen zijn geholpen door Movetoo. Lees hier onze reviews

Trainingsvormen

Personal training

Personal Training is een structurele, 1 op 1 en functionele fitnessbegeleiding door een gediplomeerd Personal Trainer. Het is een totaalpakket waarbij je naast je reguliere trainingen, huiswerk, voedingsbegeleiding, ook de beschikking hebt over een coach als je hem/haar nodig hebt.

Een dergelijk traject is een persoonlijk op maat gemaakt programma waarbij de trainingen gevarieerd zijn want vergeet niet, variatie is de sleutel tot succes!

We gaan niet voor de korte termijn verandering maar voor de lange duur waarbij jij de rest van je leven profijt hebt en blij bent dat je ooit voor “MoveToo Personal Training” gekozen hebt.

Hatha Yoga

Yoga is voor iedereen die wil werken aan een gezonde balans tussen lichaam en geest. Tijdens de yogalessen bij MoveToo maak je kennis met diverse stromingen binnen de yoga, om zo het beste van alle disciplines samen te brengen.

Online Coaching

Bij online coaching wordt je begeleid door de personal trainer, maar doe je de trainingen zelfstandig. Hierdoor maakt het niet uit waar op de wereld jij bent, onze coaches kunnen jou op afstand de begeleiding geven die jij nodig hebt om je fitnessdoelen te behalen!

Duo Training​

Duo Training is hetzelfde als de 1 op 1 training alleen sport je dan met zijn 2-en, dus ben je een stuk goedkoper uit!

Core Stability & Spinning

Core Stability & Spinning, het is meer dan een spinning les. In onze sportschool in Breda halen we graag het uiterste uit spinning. Naast het trainen van je benen en armen wordt er in deze lessen ook aandacht besteed aan de kern.

De kern is de volledige torso, inclusief de interne organen. Wij vinden dit een van de belangrijkste gedeelten van het lichaam om te trainen. Het trainen van je kern in combinatie met een Spinningles is dan ook echt een killer-combo en een groot favoriet bij MoveToo Personal Training in Breda

Conditie Boksen

Conditie boksen is een training in een groep van max 8 personen. We houden de groep graag klein zodat de individuele aandacht per persoon optimaal is.

Het is een full body workout omdat je continue in beweging bent. Buiten het stoten en trappen wordt er ook aan de core gewerkt. Het is een effectieve training waarin je in korte tijd veel calorieën verbrandt en je hoofd lekker leeg maakt.

Bootcamp

Een bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in groepsverband onder professionele begeleiding van een van onze gecertificeerde trainers. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen en veelal gebruikmakend van de elementen van de natuur gedurende de periode van een uur.