Skip to main content
Home » Over ons

Personal Training bij MoveToo Breda

Gratis proefles

MoveToo Personal Training

Wij zijn een “Personal Training Studio” in Breda die gespecialiseerd is in afvallen, conditie verbeteren, krachtopbouw, flexibiliteitstraining kortom een gezonde leefstijl waar jij je goed bij voelt. Wat je doel ook is, onze Personal Trainers staan klaar om jou te helpen en deze doelen te behalen.

Je kunt bij ons terecht als je een op een, als duo of in een groep wilt sporten. Benieuwd wat de beste opties is voor jou?
Kom langs bij ons in Breda en laat een gratis nulmeting uitvoeren. We kunnen je daarna gelijk vertellen wat de beste aanpak is om je doel te behalen.​

Onze Personal Trainers hebben al veel mensen geholpen met het behalen van hun doelen. Wil je weten hoe anderen het ervaren hebben? Bekijk onze succesverhalen en laat je motiveren!

1948

Mensen zijn geholpen door Movetoo. Lees hier onze reviews

Maak kennis met MoveToo Personal Training

Mijn naam is Edwin van de Laar, TSM oftewel Totally-Sport-Minded! Vanaf mijn 4e levensjaar ben ik al actief in de sport, van voetbal tot skiën en van windsurfen tot triathlon. Door mijn rijke historie in de sportwereld ben ik van alle markten thuis en kan me ook geen leven zonder sport voorstellen:
één dag niet gesport is één dag niet geleefd!​

Na een aantal jaren als bijbaan in de sport actief te zijn geweest werd 1 februari 2010 DE dag waarop mijn leven compleet veranderde. DE dag dat ik van mijn hobby mijn beroep heb gemaakt. DE dag van de oprichting van “MoveToo Personal Training”.

Nu, bijna 14 jaar later, besef ik dat dit een van de beste keuzes is geweest. Het overbrengen van mijn passie voor de sport en het helpen van mensen aan een gezonde haalbare leefstijl. Ben jij de volgende?