Skip to main content
Home » Clinics » Wielren Clinics

Vélomédiane Claudy Criquiélion Fietsclinics

Inschrijven

Leer fietsen als een PRO

Ben je een sportieve fietser die wil genieten van de adembenemende routes in de Belgische Ardennen? Grijp dan nu je kans met onze voorbereidende clinics! Wat kun je verwachten?

  • Leer de fijne kneepjes: Waardevolle tips en trucs van ervaren fietsers om je fietsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.
  • Ontdek je grenzen: Bereid je voor op de ultieme uitdaging – de Vélomédiane Claudy Criquiélion in de prachtige Ardennen.
  • Veiligheid voor alles: Geniet van begeleiding onderweg, inclusief sportdrank, voeding en een volgauto, zodat jij je alleen op het fietsen hoeft te concentreren.
  • Voor de sportieve fietser: De zwaarte en afstand van de rondes zijn aangepast aan het niveau van de fietser. Er zijn meerdere groepen die worden ingedeeld op basis van conditie en prestatieniveau. Voor de Vélomédiane Claudy Criquéilion kiezen we voor de korte afstand.
Inschrijven

Meer weten over de clinics?

Laat je gegevens achter via het formulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Of neem contact op met Edwin van de Laar via 06 14 44 23 73 of info@movetoo.nl.

Data en locaties

Stap in de wereld van fietsvaardigheid met onze exclusieve clinics, omvattend kennismakingsrondjes, trainingen op prachtige locaties en de ultieme uitdaging – de Vélomédiane Claudy Criquiélion. Er kan per clinic worden ingeschreven.

25 mei

Kennismakingsrondje regio Breda
€ 20,00

29 juni

Zuid Limburg
€ 35,00

13 juli

Voerstreek (BE)
€ 45,00

10 augustus

Ardennen (BE)
€ 45,00

24 augustus

Vélomédiane Claudy Criqueilion
€ 45,00 + inschrijfkosten

Meld je aan voor de ultieme fietservaring!

Laar hier je gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.