Skip to main content
Verhaal

Met 1 uur Personal Training per week

By 6 mei 2024No Comments3 min read

Tja, daar zat ik dan 4 prachtige kinderen rijker en 25 kilo zwaarder. Dit was zo niet ik. Ik wilde het anders maar ik wist echt niet meer hoe. Na de eerste zwangerschap was ik bij een diëtiste geweest. Na weken van honger en afzien was ik weer een soort van op gewicht gekomen, maar na de tweelingzwangerschap was dat er zo weer aan. Toen ik die zwangerschap achter de rug had heb ik een onbeperkt fitness abonnement genomen. Ik sport graag en zat verschillende avonden per week in de sportschool.

Maar op een gegeven moment kreeg ik de ene naar de andere blessure. Een jong gezin, werk, sporten en weinig slaap was blijkbaar niet zo’n goede combinatie. Na de derde zwangerschap moest het dus anders; maar hoe? Ik kwam op de website van MoveToo Personal Training terecht. Na een introductie gesprekje had ik nog erg veel vragen. Hoe ging personal training in zijn werk? Hoe moet het met de voeding? Maar Edwin zei tegen mij; “maak je geen zorgen, als jij doet wat ik zeg dan gaan we jouw doel realiseren”. En ik vertrouwde hem en daar ben ik achteraf heel blij om. Ik ging één uur in de week bij hem sporten. Die tijdsbesteding was niets ten opzichte van wat ik gewend was en prima te combineren met de thuissituatie. Tijdens het sporten spraken we over wat ik beter wel en niet kon eten en op welke momenten. Ik hield me aan de tips. Het was voor mij lastig om de zoetigheid te laten staan, maar ik had geen honger en bepaalde zelf wat ik at.

Maar goed, gezond en in balans. Voor mij een hele verandering en ook wel een verademing.Het resultaat was al snel daar, gemiddeld viel ik iedere week een kilo af. Dus binnen een goed half jaar zat ik op mijn streefgewicht. Ik kon het gewoon niet geloven!

De periode bij MoveToo is voor mij een investering geweest. Ik ben superblij dat ik de stap heb genomen en dat ik mezelf weer in de spiegel kan kijken. Qua voeding ben ik nu minder streng voor mezelf, maar ik weet aan welke knopen ik moet draaien om bij te sturen. Mijn liefde voor sporten en bewegen blijft en is zelfs versterkt. Ik weet nu wat mijn lichaam kan en waar belasting, beweging en training wel of niet toe kan bij dragen.

Ik kijk terug op een waardevol, leerzaam en leuk traject. Bij MoveToo ben ik getraind door verschillende leuke, enthousiaste en kundige trainers. Iedere training was leuk en uitdagend. Ik heb genoten van de toffe work-outs, de onmogelijke oefeningen, de uitdagende lijstjes en kleine overwinningen. MoveToo super bedankt voor alles! Ik ga jullie missen!

Ielze V.