Skip to main content
Verhaal

Voor alles is een oplossing

By 9 april 2024april 22nd, 2024No Comments2 min read

Langs deze weg wil ik even laten weten dat ik erg tevreden ben betreft de trainingen die ik van je heb gekregen. Toen ik bij jou begon met trainen heb ik je duidelijk kunnen maken wat mijn doel was. Het zou leuk zijn als ik wat zou kunnen afvallen. Echter dit was niet het hoofd doel, dat was dat ik wat meer conditie zou krijgen en dat mijn spieren soepeler zouden worden.

Vooral dat tweede was een zwaar probleem, mijn spieren soepeler maken, dit omdat ik aan de ziekte van Bechterew lijdt. Dit is een reumatische ziekte waardoor mijn spieren verkrampen en steeds stijver worden. Bij de eerste Personal training heb ik dit uitgelegd en goed duidelijk kunnen maken. Ons doel was de spieren soepel maken en een betere conditie. De eerste trainingen gingen dan ook niet makkelijk, voor mij omdat alles met pijn gepaard ging en voor jou om je in te kunnen leven met mijn probleem. Ik moet eerlijk zeggen, ik had nooit gedacht zo ver te komen. Voor mij en mijn directe omgeving, mensen die weten wat ik heb doorgestaan, ben ik werkelijk een nieuw mens.

Toen ik begon zat ik helemaal vast, kon met mijn vingertoppen lang niet aan de grond komen en mijzelf opdrukken was ondenkbaar. Nu enkele maanden later kan ik dat wel, zelfs het opdrukken lukt mij twintig keer, wel met moeite maar het lukt. Eerlijk is eerlijk, als jij mij niet op de juiste manier had gemotiveerd dan was ik allang opgehouden en wil je daarom hartelijk bedanken. Je bent een man die op een geweldige manier zichzelf kan inleven in diegene waar hij mee werkt. Mijn complimenten hiervoor en wens jou veel succes met je verdere loopbaan als Personal Trainer.

Bedankt………

Groetjes Cas Horsten