Skip to main content
Verhaal

Van ‘mama’ body naar ‘MoveToo’ body

By 9 april 2024april 22nd, 2024No Comments2 min read

Toen mijn dochter 1 jaar werd en ik nog steeds rondliep in een voor mij vreemd lichaam besloot ik me aan te melden bij MoveToo Personal Training. Het eerste gesprek met Edwin voelde goed, een volledige uitleg wat ik kon verwachten en waaraan we gingen werken zorgden voor veel vertrouwen en ik startte mijn training.

Na de eerste lessen vroeg ik me wel steeds af waarom ik dit ook alweer deed. Mijn conditie was ver te zoeken en mijn spieren moesten opnieuw kennis maken met mijn lichaam. Ik kon wel janken (heb ik overigens ook gedaan) en ondanks dat ik vaak moest stoppen om op adem te komen, gaf Edwin mij de ruimte om te herstellen en had geen oordeel.

Hij stimuleerde mij door de training goed aan te passen naar mijn niveau was bereikbaar voor vragen en had oprechte interesse hoe het met mij ging na de training (ook buiten de lesuren). Elke week werd ik iets meer uitgedaagd waardoor ik zowel conditioneel als in kracht snel vooruit ging. Trainen werd zo leuk dat ik 2x per week boekte en tot mijn verbazing ging ik thuis ook sporten. Ik ontwikkelende een nieuwe mindset en levensstijl.

Elke week kijk ik uit naar mijn training bij Edwin, hij stimuleert mij om alles uit mezelf te halen. Al mijn doelen zijn ver bereikt en sporten bij MoveToo is heel leuk, professioneel en ik raad het iedereen aan. Daarnaast gaat er geen training voorbij zonder te lachen!

Gwen van O.