Skip to main content
Verhaal

Van bewegen naar sporten

By 9 april 2024april 22nd, 2024No Comments1 min read

Vorig jaar september ben ik begonnen bij Edwin, Personal Trainer bij “MoveToo Personal Training”. Ik had al zoveel diëten geprobeerd maar de laatste jaren viel ik hier nauwelijks nog mee af. Personal training was het laatste wat ik nog wilde proberen….

Eenmaal aan het sporten bij Edwin gingen de kilo’s er heel langzaam af en werd vet omgezet in spier. Waar ik na al die jaren ook achter kwam is dat ik al die jaren 3x in de week heb bewogen maar dat ik nu echt 3x in de week aan het sporten ben!

De Personal Training in combinatie met het hardlopen en de core- & spinningles, die ik ook bij MoveToo volg, geven me zoveel voldoening dat ik het sporten ook echt leuk ben gaan vinden.

Echt een aanrader dus, MoveTooooooooooo!

Angela M.