Skip to main content
Verhaal

Het succesverhaal van Marit

By 9 april 2024april 22nd, 2024No Comments2 min read

Ongeveer anderhalf jaar geleden ben ik bij Edwin terecht gekomen. Ik wilde graag wat kilo’s kwijt en aan mijn conditie werken. Zelf lukte mij dit niet, ik had iemand nodig die mij bleef motiveren, ook als het even niet lukte. Zo kwam ik uit bij Edwin. We hadden een kort intake gesprek waarbij het direct goed klikte.

Door de goede begeleiding in voeding en trainingen, zag ik snel resultaat op de weegschaal.

In het begin waren de trainingen behoorlijk pittig (nu nog steeds hoor, maar het gaat wel een stuk makkelijker :-)) Door de vooruitgang die ik boekte, raakte ik meer gemotiveerd. Maar ook als het niet wilde lukken, wist Edwin me door onze gesprekken toch weer te motiveren en gemotiveerd te houden! Edwin heeft me geleerd hoe ik de juiste keuzes maak om gezond te eten maar toch op zijn tijd te genieten. Als je te streng bent voor jezelf, is het niet makkelijk vol te houden.

Ik ben in totaal 10,8 kilo verloren en daar ben ik super blij mee, maar het allerbelangrijkste waar Edwin mij bij heeft geholpen is dat ik nu na anderhalf jaar, het plezier in sporten weer helemaal heb terug gevonden! Edwin echt super bedankt!

Marit de V.