Skip to main content
Verhaal

De knop moest om!

By 9 april 2024april 22nd, 2024No Comments2 min read

Ik zat alleen maar op de bank, er gebeurde niks meer en vroeg alles aan een ander.

En zo kwam ik bij MoveToo….

Ik werd ontvangen door Edwin, een ontzettend aardige man die met je meedenkt. Je krijgt een uitgebreide uitleg wat de mogelijkheden zijn en hoe je het kan aanpakken.

Ik ben kok van beroep en weet eigenlijk wel wat voor voeding goed voor je is. Edwin helpt je! Zo heb ik in het begin iedere avond (ruim 2 weken) mijn genomen voeding en drankjes naar hem geappt. Dat hielp omdat het je ogen opent. Bijna iedere avond kreeg ik dan ook het compliment hoe goed het ging, een enkele dag zat er een bericht tussen wat ik beter kon doen en laten.

Op 31 augustus heb ik een strippenkaart gekocht en ging er vol voor. In de MoveToo app kun je inplannen wanneer en hoe laat en met wie (trainer) je wilt trainen.

De eerste training was een nulmeting daar kwam uit dat ik in een 15 jaar ouder lichaam zat als ik ben. Geschokt was ik en dat was dus de laatste druppel die de knop volledig om gooide. Per week ging het met 1 tot 2 kilo en nu nog geen 5 maanden verder ben ik bijna 20 kilo afgevallen!!

De eerste keren kwam ik volledig uitgeput thuis, moest ik een halve dag bijkomen. Nu ga ik sporten ben ik uitgeput, stap onder de douche en kan de hele dag aan.

De programma’s zijn iedere keer weer anders dat houd het leuk en goed vol te houden.

Wil jij ook de knop omzetten maar weet je niet hoe te beginnen, ga naar MoveToo en ze helpen je met het aanpassen van je levensstijl naar iets wat goed voelt en prima vol te houden is. Ik ben nu niet meer bang voor dat eeuwige jojo effect.

Edwin, Rowena en Anne hartstikke bedankt voor de goede zorgen!

Groetjes Simone