Skip to main content
Verhaal

De bourgondiër

By 9 april 2024april 22nd, 2024No Comments3 min read

Naar aanleiding van een voetblessure, waarbij ik verplicht rust moest houden, groeide ik helemaal dicht. Niet meer kunnen hardlopen of dansen…

Hier moest ik wat aan doen. Met een kantoorbaan kwam ik ook niet veel in beweging maar weer terug in shape en fitter worden was mijn doelstelling. Nu nog op zoek naar iets, maar wat?

Een sportschool had ik geen zin waarbij je zonder begeleiding aan toestellen hangt. Toen kwam ik uit bij MoveToo Personal Training. Na een kort gesprek was ik om 🙂. Begeleiding en tips waarbij ik toch kon sporten en mijn voet niet hoefde te belasten. De hoeveelheid eten en wat was niet het probleem bleek al snel na 4 weken het voedingsdagboek bijhouden.

Ik werd persoonlijk begeleid met goede tips om bepaalde oefeningen te doen maar ook om een stapje extra te doen. Oefeningen die bij mij paste. En dat heeft geloond, met het resultaat van -6 kg en fitter, meer spierkracht en alles zit wat strakker. De lessen waren altijd weer een feest. Dus wil je een gezellige en leuke trainer die je persoonlijk begeleid dan ben je bij Edwin aan het goede adres.

Waar ook rekening wordt gehouden dat je toch lekker kan eten. (Ik blijf een Bourgondiër haha) En hapje en een drankje op zijn tijd. Op gewicht blijven is nu geen probleem. Ik heb van Edwin genoeg tips meegekregen om ook thuis de Core Stability oefeningen te doen die ik na het hardlopen kan doen. En ik weet wat ik wel en niet moet eten. Met name om de zoveel tijd iets kleins en niet wachten tot je honger hebt want dan blijf ik eten, hahaha.

Ook heb ik een paar keer met Monique gesport en dat was ook heel fijn. Zij weet ook precies de training uit te stippelen die bij je past. Geheid spierpijn de volgende haha. Maar je hebt wel het gevoel iets gedaan te hebben en de volgende training gaat wat makkelijker.

Verder wordt er gewerkt met een app waarbij je je training kan inplannen en / of afmelden wat heel handig werkt. En een afspraak maken wanneer het voor jou uitkomt.

Bedankt voor de fijne samenwerking en de tips!

Ingrid D.