Skip to main content
Verhaal

Balans opmaken

By 9 april 2024april 22nd, 2024No Comments2 min read

Zoals de meeste mensen doen, maakte ik ook eind van het jaar de balans op.

Wat wil ik in het nieuwe jaar en hoe ga ik dat aanpakken? Mijn conditie was slechter dan slecht en dus leek het mij een goed plan om dit aan te pakken. Maar ja, hoe zorg je er voor dat je niet afhaakt zodra het zwaar wordt? Juist met een PT.

Na een fijn gesprek met Edwin besloten om te gaan starten en jeetje wat was het zwaar. Maar goed, afhaken/opgeven was geen optie meer. Ik trainde bij verschillende trainers en buiten het feit dat het iedere keer “afbeul’ “uurtjes waren, waren het ook hele gezellige uurtjes.

Als ik er op terug kijk, tijdens het sporten zelf dacht ik er wel eens anders over,-)) ze weten iedere weer weer wat nieuws te verzinnen qua training het is dus nooit saai of hetzelfde. Kortom, voor alle mensen die nog twijfelen: niet doen, maak een afspraak en zet door! Ik vond de drempel om te gaan sporten met een zeer slechte conditie heel erg hoog, maar nu de eerste stap weer is gemaakt en mijn conditie is verbeterd is de drempel weg en kan ik het sporten doorzetten. Dus bij deze nogmaals: bedankt!!!

Groetjes Chantal