Skip to main content
Verhaal

To the max!

By 19 maart 2024april 22nd, 2024No Comments2 min read

Ongeveer 4 jaar geleden leerden we elkaar kennen op een sporttoernooi in Schotland. We raakte aan de praat en kwamen erachter dat we een gezamenlijk doel op onze bucketlist hadden staan. We wilden allebei voor eens in het leven een zo afgetraind mogelijk lijf hebben. We gingen samen hardlopen en bleven korfballen maar hadden snel door dat dat niet voldoende zou zijn om ons doel te halen. Dus aan de slag in de sportschool. Vijf dagen in de week een uur sporten gaf al wat resultaat maar nog niet genoeg dus gingen we om de tafel en besloten dat we hulp gingen inschakelen van een PT.

Zo kwamen we bij MoveToo terecht. De trainers van MoveToo hebben ons zo’n 24 keer afgebeuld op de zaterdagochtend! Ze kwamen met uitdagende oefeningen, hielpen ons met de juiste houdingen en motiveerde ons om door te gaan. We hadden aangegeven waar we onze focus op wilde leggen en daar speelden ze goed op in. Iedere les was weer een uitdaging en ze pushten ons met als resultaat een lijf en misschien nog wel belangrijker een gezondheid om trots op te zijn.

We zijn ontzettend blij en dankbaar dat MoveToo ons heeft geholpen ons doel te bereiken.

Zonder de persoonlijke begeleiding, het inspelen op behoeftes, de appjes en het motiveren hadden we dit nooit bereikt.