Skip to main content
Verhaal

Een stok achter de deur

By 12 maart 2024april 22nd, 2024No Comments2 min read

Nadat ik 10 jaar geleden gestopt was met hockeyen heb ik nooit meer echt een sport gevonden die mij boeide. Ik miste de motivatie om alleen te sporten. Er was geen echt doel en er waren altijd andere dingen te doen die ik belangrijker vond 😉 dan mijn hardloopschoenen aan te trekken.

Anderhalf jaar geleden was ik er klaar mee en wilde ik gewoon weer fit zijn. Ik vond mezelf niet te zwaar maar een paar kilootjes lichter zouden mij zeker niet misstaan. Via een vriendin werd ik geattendeerd op Edwin. Zij heeft daar fantastische resultaten behaald en vertelde erg enthousiast over zijn begeleiding.

Ik belde Edwin voor een proefles Core & Spinning. Na de training kwam hij naar mij toe en vroeg hij door op wat mijn doel was. Mijn doel….uhhhh geen idee was mijn reactie; gewoon fitter worden, niet aankomen en lekker kunnen blijven borrelen.

Hij nodigde me uit voor een Personal Training les en al snel bleek dit, de juiste, eerste stap voor mij te zijn. Want ik had een duidelijke stok achter de deur nodig. Met als resultaat dat ik het weer leuk vind om te sporten.

Zo leuk dat ik vanaf oktober lid ben geworden van de MoveToo Triatlon vereniging en daar heel veel energie uithaal. Ik voel me fit, ben 10 kilo lichter en heb zin om te sporten.

Over MoveToo

Edwin vraagt door, is oordeelvrij, koopt je bullshit niet en geeft je een schop onder je kont als het nodig is. Hij stimuleert, motiveert en zorgt ervoor dat jij het maximale uit jezelf haalt. Hij kijkt hierin echt naar jouw niveau & doel. Jij staat centraal tijdens de trainingen. De trainingen zijn maatwerk en divers zodat het ook leuk is en blijft. Zijn enthousiaste begeleiding en die van zijn mede trainers is echt top. Ik kan MoveToo dan ook aan iedereen aanbevelen.

Mijn strippenkaart is bijna op en ik ben er klaar voor om mijn eerste 1/8e triatlon te gaan doen. Dank je wel Edwin, jij doorleeft je passie en missie en weet deze goed over te brengen op je klanten. Het werkt aanstekelijk.

Groeten Eveline